Search
047/667 542 info@medicinarada-karlovac.com Od ponedjeljka do petka: 6:30 do 14:30 Ljudevita Šestića 2, Karlovac Preglede naručujemo
× Search
o_nama

O Nama

O NAMA

Specijalistička ordinacija medicine rada i sporta Ina Kardoš

Višegodišnje iskustvo kao spec. med rada i sporta, rad u Poliklinici Zagrebačkog sportskog saveza, multisektorsko iskustvo te rad u drugostupanjskim povjerenstvima kod radnika s posebnim uvjetima rada, omogućavaju pružanje brze i kvalitetne usluge zdravstvenih pregleda.

Svi pregledi, od područja specifične zdravstvene zaštite do djelatnosti medicine rada i sporta, obavljaju se u ugodnom i profesionalnom ambijentu naše ustanove, dok vam je ljubazno osoblje uvijek na usluzi s informacijama potrebnim za maksimalno olakšavanje procesa pregleda.

Vaše vrijeme nam je na prvom mjestu pa preglede za držanje i nošenje oružja možete obaviti kod nas u cijelosti. Pregledi vozača, kandidata za vozače i profesionalnih vozača, gotovi su za samo sat vremena. Na raspolaganju smo i za sva pitanja iz područja zdravstvene zaštite radnika i sportaša te ocjene radnih sposobnosti.

Narudžbe su obavezne, kao i pridržavanje i poštivanje trenutačnih epidemioloških mjera.

Obratite nam se s povjerenjem, jer osim višegodišnjeg iskustva i djelovanja na području medicine rada i sporta, svoje znanje i vještine nastojimo uvijek iznova unaprijediti. S ciljem pružanja zdravstvene usluge najviše kvalitete na jednom mjestu, aktivno sudjelujemo na domaćim i međunarodnim kongresima, simpozijima i tečajevima. Redovito pratimo najnovije znanstvene publikacije i stručne smjernice.

Aura Fit
Trebate dodatne informacije?

Kontaktirajte nas

image
Copyright 2024 Medicina rada Karlovac - Izrada: X-media
Back To Top